By continuing to use our website, you accept our use of cookies to improve your user experience. learn more OK
НАЧАЛО / Нашите продукти / ВАНА И ДУШ / Чувствителна кожа - нормална до суха / ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОГАТО ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ЗА ДУШ И ВАНА

300 мл

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ Запознайте се с нашите съвети за суха кожа

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БОГАТО ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ЗА ДУШ И ВАНА

Rogé Cavaillès
ВАНА И ДУШ/Чувствителна кожа - нормална до суха
Мляко за вана и душ за суха кожа. Обогатено с глицерин и млечен протеин, то предпазва кожата от изсушаване и дехидратация.

СВОЙСТВА

ТОЛЕРАНТНОСТ

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА

За да се погрижи за сухата кожа след взимането на душ, Cavaillès създаде хидратиращо, обогатено с активни подхранващи съставки, мляко за душ и вана, което нежно почиства кожата и й осигурява повече защита за още по-добра хидратация.

Благодарение на изключителната си формула с подхранващи активни съставки, той подхранва и защитава активно кожата от изсушаване, засилвайки естествените й защитни механизми. Обогатен с млечни протеини и успокояващи масла (масло от нежен бадем), то интензивно хидратира кожата.

Добре защитена, кожата е мека и хидратирана, дори след взимането на душ.

Млечната текстура и гладката, деликатно парфюмирана пяна предизвикват усещане за огромно удоволствие във ваната и под душа.

Хипоалергенно, без сапун и без парабени, хидратиращото мляко за вана и душ на Rogé Cavaillès, обогатено с активни подхранващи вещества, е признато поради прекрасните си подхранващи и хидратиращи свойства.

Клинично тествана от дерматолози, формулата с физиологично pH, подходяща за цялото семейство, предпазва естественото равновесие на кожата.

Под душа или във ваната, нанасяйте измиващото мляко върху предварително навлажнена кожа.  Разпенете, после изплакнете с чиста вода.

ПРЕДИМСТВА

Нова формула, обогатена с активни подхранващи вещества, с млечни протеини и успокояващи масла за защита и интензивно хидратиране на сухата кожа. 

ПОЗНАВАТЕ ЛИ?
ДЕРМАТОЛОГИЧЕН ДЕЗОДОРАНТ БЕЗ АЛУМИНИЕВИ СОЛИ
Дезодорант без алуминиеви соли, обогатен с микро-талк, който абсорбира влагата и премахва неприятната миризма. Високи нива на ефикасност и толерантност.
ОТКРИЙТЕ ПРОДУКТА
Защита на чувствителната кожа